A l' Hostal La Serra de Llaers hi podràs menjar i dormir a la vegada que gaudeixes de la natura i uns paisatges incomparables.

Si ho proves segur que repeteixes. T'hi esperem !!!


Si ens has visitat aqui pots deixar la teva opinió

26 comentaris:

Funclineal ha dit...

Me gusta el Hostal porque, aparte de ser muy tranquilo, relajante, interesante... Tiene una comida y unos precios... ¡ LO RECOMIENDO ¡

Anònim ha dit...

Es un lugar fantastico, una buena combinacion de naturaleza, historia , excelente comida y muy buena atencion. Es sentirse como en casa, pero rodeada de un paisaje increible.

xamcec ha dit...

Cécile Xam et Selva, le site est superbe, le lieu magique, on a adoré, parfait pour une escapade le week end.

Anònim ha dit...

un bon lloc per anar a relaxar-se dels aires i el ritme de la ciutat
un paissatge magnífic, aire net i clar i bon menjar... què més es pot demanar??

Anònim ha dit...

Es un lloc fantastic per pasar un cap de setmana am la familia . Es molt tranquil.Ian molts llocs per visitar.El manja es molt bo.Us a consello que visiteu las baumes del texidor son molt xulas son unas cobas , alla dins hi han vacas. i an uns rius que cauen a un tipus de cascada que et pots rentar las mans.

gerard i montse ha dit...

És un racó senzill, natural, ple d'harmonia, tranquilitat, color i molt bona atenció.
El recomanem a tothom que desitgi desconnectar de la rutina i tingui ganes de conèixer gent marevellosa.

Gràcies per tot ens veiem ben aviat

Anònim ha dit...

L'Hostal es un lloc relaxant, tranquil, en general es un lloc magnific per anar-hi a passar uns dies. El menjar que fa la Dolors es bonissim. Les habitacions son boniques i molt relaxants. Els cambrers son molt bons i son agradables.
El paissatge de l'Hostal es bonic i et fa sentir d'una altre manera.
En conclusió es un lloc per oblidar uns dies de qui ets.

afrika ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

per mi un lloc paradis on recuperarte i agafa energies.bon menjar i bon tracte.gracies

Anònim ha dit...

Nosaltres hem descobert l'hostal avui per casualitat i hem quedat sorpresos. És boníssim i assequible. I una cosa que no acostuma a passar: és rural sense ser un parc temàtic postís, ni un museu etnològic, ni fa sensació de decadència. Molt ben atesos, amb naturalitat. Hi tornarem segur. A més, al voltant hi ha un munt de coses per fer. Fins aviat...

albert ha dit...

voldria saber si el preu de 45 euros per la mitja pensió, en cas de ser 1 persona sola es manté o varia? gracies
pitola77@yahoo.es

Anònim ha dit...

Hola Albert.
Jo, casualment avui he trucat a l'hostal per mes informació i m'ha comentat la mestressa, molt amable per cert, que el preu de mitja pensio es 45 euros per persona, inclou sopar, dormir i esmorçar. Espero que aixo t'aclari si no, de totes formes, jo davant de cuansevol dubte sempre truco per telefon que imagino deu ser per la pagina web. jo l'he trobat a una tarja que tenia de fa temps. Es el 972 19 80 49.
Espero haverte ajudat

Anònim ha dit...

una grata descoberta.
tracte molt bo tot i l'enrenou que tenieu per dinar amb 50 de colla!.
a més el dinar bonissim!
espero tornar-hi aviat.
felicitats!!!

Anònim ha dit...

Gracies Dolors i Xevi, ha estat un cap de setmana fantastic.
No puc més que recomanar a tothom la estada a l'Hostal La Serra de Llaers, un entorn paradisiac, una atenció acurada i familiar, un menjar amb tots el sabors d'abans i la frescura de la natura.
En definitiva un lloc on retrobar la pau del silenci dels boscos i la calidesa de l'amistat i la llar de foc.
Salut i endevant Monika i Xavi (amics d'en Mario).

Gracias Dolors y Xevi, ha sido un fin de semana fantastico.
No puedo más que recomendar a todo el mundo la estancia en el Hostal La Serra de Llaers, un entorno paradisiaco, una atención adecuada y familiar, una comida con los sabores de antes y la frescura de la naturaleza.
En definitiva un lugar donde reencontrar la paz del silencio de los bosques y la calidez de la amistad y de un fuego en el hogar.
Salud y adelante Monika i Xavi (amigos de Mario).

Anònim ha dit...

Un cap d'any tranquil i rel.laxat, en un entorn on la civilització encara no ha fet estralls. xerrades a la vora del foc i un menjar fantàstic, com el que es feia abans.
Moltes gràcies! repetirem!

JMB ha dit...

Avui hem estat l'hostal i al arribar a casa hem comentat entre nosaltres lo be que hem estat. L'amabilitat de la gent de l'hostal, la gran qualitat de la cuina i l'entorn entre altres moltes coses. Un lloc molt recomanable per esta immers a la tranquil·litat.

Charlie ha dit...

Jo porto anant a la Serra des que tinc 9 mesos ... i ara tinc 29 anys. Tinc tants records que sempre hi ha un encant diferent. És un lloc acollidor, tranquil, amb bon menjar, .. ho recomano!

Anònim ha dit...

hi vam ser el cap de setmana pasat coincidint amb el sopar medieval. molt currat! i la sopa de la dolors la mes bona que he provat mai!

Anònim ha dit...

Estimats amics clients, som en Xevi i la Dolors, no podem més que fer com a minim un comentari dirigit a vosaltres. Gràcies per les vostres paraules, vosaltres feu possible tot això. Llegir els vostres comentaris es la millor recompensa després de tanta feina feta i la que queda per fer, amb la ilusió i la motivació que vosaltres ens transmitiu, la podrem fer.

Moltes gràcies a tots i fins aviat.

Xevi i Dolors
Hostal la serra de llaers.

Anònim ha dit...

Del millor que hi ha.

Anònim ha dit...

Es un lloc fabulos. Recomanu el menjar cassola, menjador sense TV,poca cobertura al movil , pero sobre tot bon tracta , bon menjar i una vista fabulosa. Moltas gracias Xavi i Dolors per conserva i lluita per tot.

quim ha dit...

Som en Xevi i la Dolors,volem agrair i donar las gracies al Sr. JORDI TANYA per la seva colaboracio pel seu esfors i dedicacio per la web i el facebook.Gracies per las fantastices fotos.
Xavi i Dolors

laura ha dit...

Ahir hi vaig venir a sopar i com sempre tot molt bo i el vostre tracte immillorable.
La casa, l'entorn i el camí per arribar són fantàstics.

repetiré segur ben aviat... tothom a qui hi porto per primera vegada en surten més que contents i jo no em canso de repetir.

oriol ha dit...

Un cop l'any com a mínim. Meravellós, com sempre. Aquest cop tenien un suc de fruites i menta boníssim!

Anònim ha dit...

És un lloc collonut per visitar i un lloc fantàstic per dinar-hi. Estic convençut que dormir-hi, també. Si us agrada la natura i menjar bé, pocs llocs millors hi ha.

Josep_Bat. ha dit...

Hi vaig estar fa anys a pensió completa.
Genial el lloc per relaxtar-se.
El menjà excelent.
I la gent fenomenal, et fan de la família.

L'any passat i varem anar a dinar.
Continuan sent tot igual tant el tracte com el menjar.

Aquest cap de setmana i tornem.